Vanilla Orange Mini Cupcakes
Ingrediƫnten voor 24 mini cupcakes
125 gram roomboter op kamertemperatuur
125 gram kristalsuiker
125 gram zelfrijzend bakmeel
3 tot 4 eetlepels verse sinaasappelsap op kamertemperatuur
2 ( grote) eieren op kamertemperatuur
1 theelepel sinaasappelschil geraspt
1 theelepel vanille extract
Vanilla Orange Frosting100 gram boter
200 gram monchou
120 ml geklopte slagroom
250 gram bus poedersuiker
1/2 theelepel pure vanille extract
1 theelepel sinaasappelschil geraspt
1 eetlepel verse sinaasappelsap op kamertemperatuur
Methode
Maak het basisrecept cupcakes. Vervang de melk voor de sinaasappelsap en voeg als laatste de rasp en vanille extract toe.
Frosting
In een grote kom meng je de poedersuiker, de zachte boter en monchou.
Mix het beslag en voeg de geklopte slagroom, vanille extract, sap en geraspte schil toe. Laat het geheel 10 minuten opstijven in de koelkast.
Gebruik mini bakvormpjes en een spuitzak met kleine of jumbo tip.
Doegg!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
♥ Geen spam!
♥ Niet schelden.
♥ Alle vragen zijn welkom!