Chocolade cupcakes
Ingrediƫnten voor 12 cupcakes
125 gram boter op kamertemperatuur
125 gram kristalsuiker
125 gram zelfrijzend bakmeel
2 eetlepels melk
2 ( grote) eieren op kamertemperatuur
4 theelepels cacao poeder (met minimaal 70 % cacao per 100 gram)
125 gram boter op kamertemperatuur
125 gram kristalsuiker
125 gram zelfrijzend bakmeel
2 eetlepels melk
2 ( grote) eieren op kamertemperatuur
4 theelepels cacao poeder (met minimaal 70 % cacao per 100 gram)
Methode
Methode
Maak het basisrecept cupcakes. Voeg als laatste 4 theelepels cacao vermengd met 4 theelepels warm water toe aan het beslag, en mix het nog een keer goed door met een mixer.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
♥ Geen spam!
♥ Niet schelden.
♥ Alle vragen zijn welkom!